Info før klip

Før du afleverer din hund i salonen skal du være opmærksom på følgende:

 

Din hunds pels skal være redt godt og grundigt igennem inden du afleverer den i salonen.

Filter i pelsen tager desværre lang tid at redde ud og kan være smertefuldt og stressende for hunden. Dernæst kan det risikere at gå ud over tiden hos de kunder der har booket efter dig. Hvis du ønsker filterudredning på din hund, koster det fra kr. 350,00 pr. time (oveni den behandling der evt. er bestilt)

Sørg derfor altid for at din hund er redt igennem (med en bredtandet kam) inden du afleverer den - eller book tid i forvejen til udredning, hvis ikke du ønsker et nedklip.

Regelmæssig pleje af din hunds pels er medvirkende til at holde din hund sund og veltilpas. 

 

Som ejer er det en rigtig god ide, at lære din hund at komme til hundefrisør- helt fra den er hvalp af. Det vil gøre dens besøg hos hundefrisør meget mere behageligt og afslappet. 

 

Vi ønsker at hund og ejer får en god og positiv oplevelse og gør selvfølgelig alt hvad der står i vores magt for at dette sker.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Må jeg være i lokalet når min hund klippes?

    • Nej desværre, hunden mister fokus hvis dens ejer står ved siden af. Rent sikkerhedsmæssigt er det også en dårlig ide, da vi har med skarpe genstande at gøre og har derfor brug for hundens fulde opmærksomhed​

  • Hvor tit skal min hund til hundefrisør?

    • Det kommer helt an på race og pels. Som regel hedder det ca. hver 2. måned​, tag en snak med os når din hund er hos os næste gang.

  • Hvor lang tid skal jeg regne med det tager?​​

    • Når du bestiller tid, vil du kunne se hvor lang tid der er sat af til behandlingen.​ Vi ringer altid så snart din hund er færdig og klar til at blive afhentet.

Har du som hundeejer brug for gode råd vedr. pleje af din hunds pels, så står vi gerne til rådighed.